HomeNyhederOm osHundeneHundebillederHvalpekuld
Chessieracing.dk - Chessieracing's
jagt og familiehund
Om os
Hvem er vi?

 

 

 

 

Søren K. Lager (f. 1974), uddannet maskinarbejder, arbejder som breeder og hunting konsulent ved Iams Eukanuba, Eldorado. Har hunde som den primære hobby. Går så meget på jagt som muligt, både fjordjagt og ellers hvad der byder sig. Har i mange år gået som apportør med mine hunde på Egebjerg Gård.

Når jeg ikke går med hund eller er på jagt, spiller jeg jagthorn og flygelhorn, derudover hygger jeg mig med vores 4 hektar og ejendommen.

 

 

Christina Lager (f. 1973), dyrlæge, arbejder med bekæmpelse af smitsomme husdyrssygdomme. Med dyreadfærd som den primære hobby. Går gerne med som hundefører på jagt og opsamling.

Når jeg ikke går med hund, spiller jeg fløjte og guitar.

 

 

 

Vores anden store fælles hobby er whisky. Vores favoritområde inden for whisky er vestkysten af Skotland, men størsteparten af vores samling er fra Islay, hvor den meget tørvede og røgede whisky kommer fra. Vi er selvfølgelig medlem af Herning Whisky Laug, hvor vi mødes til forskellige smagninger og foredrag.

 

 

Elisabeth K. Lager (f.  2003) har travlt med at være barn.

 


 

Linda K. Lager (f. 2003) har travlt med at være barn.

 

 

 

Vores generelle mål er at få opdrættet og trænet nogle gode og velfungerende hunde.

Primært er det, at det er hunde, der er sunde fysisk, men bestemt også mentalt. Hunde, der har gode brugsegenskaber til jagt og markprøve, men så sandelig også hunde, der er bygget harmonisk og racetypisk.

Vi tilsigter at få vores hvalpe placeret hos folk, der har en plan med, hvad de vil bruge deres hund til. Alle vores hunde og hvalpe er familiehunde: det lægger vi stor vægt på, men de bliver ikke familiehunde af at ligge i en sofa og se pæne ud! De skal aktiveres på en eller anden måde hele livet.

Derfor vil vi vejlede vores hvalpekøbere så godt vi kan, og har vi ikke lige svaret på hånden, har vi mange meget dygtige hundevenner, der kan støde til.

 

Så vi ønsker jer alle knæk og bræk derude med jeres hunde, uanset hvad I laver med dem.

 
I er velkomne til at kontakte mig - vi vil gerne vise hundene frem og er altid klar til en god hundesnak.

Jeg kan kontaktes på mail: kirkegaard.ldk@gmail.com

 

 

 

 

 

HomeNyhederOm osHundeneHundebillederHvalpekuld